onsdag 7 augusti 2013

1/2 år.

Glada 6 månaders tjejer!


Dagarna går å det är full rulle. Hinner ingenting. När någon sover är det en annan som behöver uppmärksamhet eller pysslas om. Tänkte idag att dagarna är som man nästan trycker på play knappen på morgonen å stop knappen på kvällen, nästa dag är det att trycka på repris... Så är det bara en massa stress de veckor Jonas har kväll, man vill hinna göra så mycket som möjligt när man är båda hemma... Ibland är vi båda helt trötta så vi helt enkelt skiter i allt å bara är. Som idag.

Förmiddagsfika.

Plötsligt blev det bråttom när klockan blev alldeles för mycket å 5 magar skulle mättas före rådgivningsbesök. Det var på minuten, men vi hann. Ebba 7600 gram, 68.7 cm. Ella 7340 gram, 68 cm. De fick sista dosen Rota vaccin å har kanske varit lite mer oroliga i magen idag. Alla 3 somnade när vi kom hem å den andra for i jobb. Elias å jag har kommit ganska bra överens ikväll, när det slutat åska å regna for vi ut en stund, favoritsysselsättningen nu är att plocka bär! Så frågorna lyder för varje bär han tar: "ere roti, ere na maskar"?? Så svaret blir oftast, nej. Säger jag att han måste titta i hallonen själv om där finns nån mask, säger han, mamma du ska bara säj nej!



Imorgon ska han ha en dag med moster Elin, så han ville tidigt i säng. Igårkväll kom han ner från vinden flera gånger, så klockan var nästan elva förrän han somna... Jag hade tänkt detta sko bli en tidig kväll för mej med, men nu ser det inte ut så...igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar