onsdag 30 oktober 2013

Öroninflammation.

Elias sover vanligtvis som en stock, dock inte förra natten...så då visste man att han var sjuk! Vi var nere, vi gick uppe, var på wc, försökte ha honom att sova 2 gånger i vår säng, uppe igen, drack, provade feber, 38 grader, drack lite till. Han hostade, å hade ont i huvudet som sedan blev till öra. Stackaren! Sov väl lite själv mellan varven, men kändes som man varit uppe hela natten! Imårse ringde jag hvc, blev smått sur över att vi skulle vänta 6 timmar förrän vi fick fara till läkaren. Väl där fick vi vänta i en timme, läkaren konstaterade öroninflammation,  sedan sku vi vänta lite till på att han skulle få spira! Det har han aldrig fått förut å det var inte kul tyckte han! Doktorn är ju inte så populärt här, så vi hade diskuterat fram och tillbaka om olika saker som han funderade över. Ååh nej, dum är han ju inte, för han tyckte vi kan besöka rådgivningstanten istället för doktorn! Han tog med egen ficklampa som doktorn skulle titta i öronen med å före vi for sa han: klart jag e duktig!
Så nu är det att få lura ner antibiotikan då... Han var trött å ville å sova, så han har redan tagit natt! I helgen var det ju invigningen av skolan och dagis, det gick bra! Även de minsta var nöjda å mycket glada åt dagistanterna, bra att veta för framtida behov! ;)
Igår var tjejerna å jag med fammo på klädparty till Nedervetil, å vilka mammsgrisar de var! Ibland är det enkelt med två, just såna gånger! ;) Ebba å Ella är även snuviga å har lite hosta, men hoppas det stannar så... Ser ut att dessa tjejer även tar en tidig kväll å vad e väl bättre än det!
Annars ser det väl ut som alla dagar här, tjejerna äter nu oxå fisk å det tycker de oxå om. Elias har skrivit brev till tomten å lagt ut det på trappan, å joo visst var det borta när han vakna!