fredag 22 februari 2013

Glest.

Oj, här börjar det bli glest mellan inläggen. Kan ju inte skylla på att tiden inte räcker till, men man lever väl i en bebisbubbla. :) Vad gör vi på dagarna då? Jo, igår hade alla på pyjamas ännu halv 1 på dagen, så med andra ord tar vi dagen som den kommer, planerar inget utan gör det som måste göras. Flickorna är fortfarande lika snälla å bara sover å äter, så man kan absolut inte klaga! Jonas är ännu hemma, antagligen lite på en vecka ännu, så efter det blir det väl mera att stå i...

tisdag 19 februari 2013

Höften.

Idag var vi då till sjukhuset för att kolla B's höft. Det blev en tidig morgon. Läkaren tittade med ultra först vid röntgen, sen sko vi till barnläkaren flera timmar senare. Me jag for till barnpoli å fråga ifall det finns möjlighet att vi får komma tidigare för annars blir det så lång väntan. Så hade de just fått en annullering. Så blev det då matdax för flickorna å såklart är ju allting ställt så att du bara ska ha ett barn, så att sitta på en vanlig stol å mata 2 samtidigt var ju inte det bekvämaste, men det gick. Så efter en stund slapp vi till barnläkaren å hon konstaterade att höften ser nog bra ut, å att "klunkandet" som hon hade hört på bb var borta. Men för säkerhet ville hon att vi ska komma på nytt vid 3 månaders ålder. På bb sa de att just denna barnläkare är mycket noggrann å långsam :) Fast det är ju bra att kolla en gång för mycket än för lite. Vi konstaterade imårse att med 2 bejbisar gäller det att ställa sej i god tid om man ska hinna i tid! Idag är första dagen som jag faktiskt kännt mej trött, så när vi kom hem blev det nog nästan 2timmars vila. Så nu är jag sådär lagom slö... Storebror har visat lite dåliga sidor idag, men det är som han sko ha lugnat ner sej nu.

måndag 18 februari 2013

Snälla.

Man kan ju faktiskt inte klaga, dessa flickor är så snälla! Lite mera vaken på kvällen brukar de vara. Imorgon ska vi då till barnläkaren å på ultra med B- bejbin, lite taskig tid, kvart över 8 har vi ultra, å sen nångång 12-tiden till läkaren. Så det blir en del väntande... Hoppas hennes höft är bra så man inte behöver få nån skena.