söndag 23 juni 2013

midsommar.

Vi firade midsommar hos goa vänner. Vi hade delat upp lite vad vi gjorde i matväg, men värdinnan hade nog gjort det mesta. Har aldrig i livet ätit så mört kött som vi hade igår! Oxbringan får nog 10 poäng!
Vi åt tills vi nästan mådde dåligt. Barnen lekte mest hela tiden. Ebba har fått en tendens av att veta när vi inte är hemma å var lite ledsen till först. Men det gick om efter en stund.
Så det sko gälla att börja rajtta runt i gårdar nu så de inte blir för kåtabränd!
De sov i vagnen igårkväll före vi for hem, så jag tänkte få se ifall vi vakar hela natten, men de somnade om efter vällingen när vi kom hem å sov från 11 till halv 5.
Det skulle gå undan när vi kom hem, jag tog tjejerna å Jonas tog Elias. In med killen i duschen å tvätta fötterna, pyjamas, välling, godnattsaga å godnatt. Ebba å Ella blir alltid tvungen att vänta på sina turor, så alltid är det gråt som blir till skrik till sist när de har nog av väntande...så när man hade gjort en i ordning för natten var det att ta nästa! Vi sov alla till halv 10, behövdes!






Sen tog den andra med oss på en utfärd...hmm...den stora staden å titta traktorer... Så vi fick mat på abc på samma gång.



Bara att konstatera att nu har Ebba å Ella kommit in i en period när de blir rädda de som de inte ser så ofta. Fast vi var hemma igår började de gråta. Elias hade precis samma när han var 5 månader.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar