måndag 19 augusti 2013

Sams vs. Osams.

Sitter i soffan uppe på vinden medans jag springer mellan varven å vänder på två tjejer i deras sängar...men nu börjar det bli allt tystare i sovrummet så jag antar ögonen håller på stängas... Ganska sällan man sitter här uppe i soffan, kanske för att vi inte har nån tv här... iåförsej skulle vi ha en dumburk här så skulle det ändå bara vara myrornas krig i rutan, för det är ju något som är på hälft med elen fortfarande...ååh man blir alldeles trött när man tänker på hur mycket som inte är färdigt. Å när man sitter här uppe ser man nåt halvfärdigt åt alla håll man tittar! Jonas kör kväll denna vecka å som väntat prövar storebror tålamodet på mej...å än är det bara måndag! Han har inte sovit nåt på dagen å ikväll fick vi besök å han var inte direkt så sällskaplig. Han somnade på soffan som inte var nån bra ide' med tanke på natten. Så det blev att väcka honom å han var i säng före 8! Ebba å Ella sov inte heller någon lång stund ikväll, men det gick bra ändå! Jag köpte ju förra veckan en s.k Bumbo-stol åt dem å den var bra. Ebba är lite stadigare att sitta än Ella än sålänge. Borde hitta en till för nu har vi bara en. Nej nu ner å titta Idol! :) Hösten räddad!

2 kommentarer:

  1. Oj man skulle kunna tro att det är samma tjej på båda bilderna, men visst e de både Ebba & Ella? ;) De liknar nog varann mycket! Faktiskt så har jag haft bumbo stolen i tankarna om man skulle testa denhär gången, hade inte någon sån med Ronnie. Jaa här har han också kvällstur dennavecka, å här har storebror hunnit med ett som annat ikväll och det är bara måndag ännu..åå. så har han också den senaste tiden börjat med nåt krångel vid läggdags, men inte ikväll tack och lov tur somnade han bra till natten! Och de två andra med! :)

    SvaraRadera
  2. Har faktiskt tänkt skriva åt dej å fråga hur de går, så de ska ja göra nån dag! ;) Tycker du de e lika :) å vi som tycker de e SÅÅ olika! :)

    SvaraRadera